High tea Wassenaar

Een high tea is niet alleen lekker, maar ook hartstikke gezellig. Wil jij binnenkort een high tea organiseren in Wassenaar met vrienden, vriendinnen, familie en/of collega’s? Dan ben je bij patisserie Your Piece of Cake aan het juiste adres. Wij bereiden de lekkerste zoete en hartige hapjes voor een geslaagde high tea.

Een high tea op locatie

Het maakt niet uit waar je jouw high tea wil organiseren. Bestel je een high tea bij Your Piece of Cake, dan kun je jouw hapjes in onze patisserie ophalen. Je kunt ze mee naar huis nemen om hier een high tea te organiseren, maar uiteraard is het ook mogelijk een high tea te organiseren op een andere locatie. Wil je bijvoorbeeld een gezellige middag organiseren met collega’s? Dan neem je jouw lekkernijen van Your Piece of Cake mee naar kantoor, om hier een gezellige high tea te organiseren.

De High Tea Boxes van Your Piece of Cake

Your Piece of Cake verkoopt twee High Tea Boxes. Je kunt de High Tea Box Basic bestellen voor een geslaagde high tea, maar het is ook mogelijk de High Tea Box Special bij Your Piece of Cake af te nemen. In beide boxen zitten zoete hapjes, hartige hapjes en verschillende soorten thee. Het verschil tussen de High Tea Box Basic en de High Tea Box Special, is dat de laatste High Tea Box een grotere inhoud heeft.

Een High Tea Box bestellen

Wil jij een High Tea Box bestellen bij Your Piece of Cake? Neem dan contact met ons op. Wij horen graag welke box je bij ons af wil nemen. Ook horen wij graag op welke dag je jouw high tea wil organiseren. We zorgen ervoor dat jouw High Tea Box op de juiste dag voor je klaarstaat, zodat je deze alleen nog op hoeft te halen.

Je kunt jouw High Tea Box op twee manieren bestellen. Ten eerste kun je ons bellen om een bestelling te plaatsen. Daarnaast kun je het contactformulier op de website invullen om een High Tea Box naar keuze te bestellen bij Your Piece of Cake.

High Tea Wassenaar

Voor meer informatie of het bestellen van een taart neem vrijblijvend contact met mij op

Klik hier
Website powered by Modual.