IJssalon Voorburg

Your Piece of Cake maakt niet alleen heerlijke taarten en hapjes, maar bereidt bovendien huisgemaakt ijs. Je kunt ons huisgemaakte ijs kopen in onze ijssalon in Voorburg. Heb je zin in een lekker ijsje? Kom dan bij ons langs en proef een van onze vele heerlijke smaken.

Heerlijk huisgemaakt ijs

Wij zijn al vele jaren gespecialiseerd in het bereiden van huisgemaakt ijs. Bij het maken van ijs gebruiken wij alleen de beste ingrediƫnten. Je kunt er dan ook zeker van zijn dat ons huisgemaakte ijs heerlijk is. Wil je het een keertje komen proeven? Kom dan bij ons langs: je bent van harte welkom!

Vele verschillende smaken

De een eet het liefst een ijsje met een fruitsmaak, zoals aardbei of banaan. De ander eet niets liever dan chocolade-ijs, pistache-ijs of vanille-ijs. Bij Your Piece of Cake maakt het niet uit wat voor ijs jij het lekkerst vindt. Wij maken namelijk huisgemaakt ijs in vele verschillende smaken.

Denk hierbij aan frisse fruitsmaken, maar ook aan smaken als chocolade, pistache, vanille en ga zo maar door. En vind je het lekker om meerdere smaken met elkaar te combineren? Dan is dit ook zeker mogelijk. Wij horen graag welke smaken jij het lekkerst vindt. Deze scheppen we met liefde en plezier voor jou in een knapperig hoorntje.

Nieuwsgierig geworden? Kom eens langs!

Ben je nieuwsgierig geworden naar de vele smaken ijs die we in onze ijssalon verkopen? Kom dan eens langs. Je kunt langskomen om een ijsje te kopen, maar ook om onze vele heerlijke ijssmaken te proeven. Wij laten je graag kennis maken met ons heerlijke, huisgemaakte ijs!

De ijssalon van Your Piece of Cake is van maandag tot en met zaterdag geopend van 09:00 uur tot 21:00 uur. Op zondag openen wij iets later, namelijk om 11:00 uur.

Ijssalon Voorburg

Voor meer informatie of het bestellen van een taart neem vrijblijvend contact met mij op

Klik hier
Website powered by Modual.