Patisserie Leidschendam

Your Piece of Cake is een traditionele patisserie met vele tevreden klanten in Leidschendam en omgeving. Wil je een taart bestellen? Dan zit je goed bij Your Piece of Cake. Wil je zoete hapjes bestellen voor jouw verjaardagsfeestje? Ook dan ben je bij deze patisserie aan het juiste adres. Wat voor lekkernijen je ook wil bestellen: wij staan voor je klaar.

Een patisserie met groot aanbod

De een serveert het liefst een grote slagroomtaart op zijn of haar verjaardag, de ander vindt het leuker om kleine hapjes als macarons te serveren. Wij begrijpen dat iedere klant anders is en vinden het belangrijk dat iedereen iets lekkers kan bestellen bij onze patisserie. Daarom hebben wij een groot aanbod opgebouwd.

Je kunt bij ons een grote taart bestellen, zoals een bruidstaart of verjaardagstaart, maar je kunt ook kleinere hapjes als cupcakes en macarons kopen. En weet je niet zo goed welke hapjes je wil serveren? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag een keuze te maken.

Een high tea organiseren

Wil je een gezellige high tea organiseren? Dan zit je goed bij Your Piece of Cake. Wij verkopen namelijk de High Tea Box Basic en de High Tea Box Special. In deze boxen zitten allerlei lekkere hapjes, waaronder hartige hapjes en zoete hapjes. Deze kun je op jouw high tea serveren. Je hoeft niet eens thee te kopen, want ook de thee voor jouw high tea zit in onze High Tea Box.

Een bestelling plaatsen? Neem contact op

Wil je een bestelling plaatsen bij Your Piece of Cake? Neem dan contact met ons op. Wij horen graag wat voor taart en/of hapjes je wil kopen voor jouw feestelijke gelegenheid. Deze maken we met liefde en plezier voor je klaar.

En wil je meer weten over deze patisserie in Leidschendam? Dan kun je ook contact met ons opnemen. Wij beantwoorden je vragen graag. En zijn al je vragen beantwoord, dan is het altijd mogelijk om direct een bestelling te plaatsen bij Your Piece of Cake.

Patisserie Leidschendam

Voor meer informatie of het bestellen van een taart neem vrijblijvend contact met mij op

Klik hier
Website powered by Modual.