Referenties

"Wij hebben een fantastische taart besteld bij Your Piece of Cake. Heerlijke vulling. En hij was echt geweldig met Dhc logo met een knipoog naar Feyenoord. Hier wordt je kind blij van." (Priscilla)

"Een van de weinige zaken waarvoor ik mijn gitaar wegleg: een waanzinnige lekkere gitaart van Your Piece of Cake" (Bert)

"Dankzij jouw 2 overheerlijke verjaardagstaarten was mijn verjaardag een groot succes! " (Anneke)

"Wij hebben de eer om de ontwikkeling van Your Piece of Cake van dichtbij mee te maken. Na één van de laatste cursussen patisserie mochten wij de nieuwste creaties proeven. En ik kan nu oprecht zeggen "De taarten van Your Piece of Cake zijn EN een lust voor het oog EN een streling voor de tong. Bestellen dus!" (Peter en Barbara)

"Naar aanleiding van ons gesprek over het maken van een taart welke ik besteld heb bij u met de opdracht dat het iets moest worden over het onderwerp van de wandelvierdaagse in Nijmegen voor mijn vrouw laat ik u de reactie weten.

Toen ik bij u de taart kwam afhalen op het afgesproken tijdstip was ik wel even stil toen ik het resultaat zag , en dacht dat zit wel goed. Ik heb het bewust stil gehouden voor de vrouw , kinderen , en schoonouders , en toen een afspraak gemaakt om de volgende dag om 20.00 uur een kopje koffie te drinken met de familie en de verhalen van mijn vrouw aan te horen over haar vierdaagse moment.

Toen was het moment aangebroken om de koffie te serveren met de doos met de taart ( vierdaagse schoen ). Ik zie nog de gezichten van allemaal met hun lach erop , en de opmerkingen van " dat is zonde , en wat mooi , goed zeg , dus de conclusie was " dit is geslaagd ." Zelfs mijn schoonmoeder vond het jammer om deze " taartvierdaagse schoen " te gaan aansnijden en vroeg of er niet iets anders was voor bij de koffie en dit bewaren moest , maar daar waren de meeste deelnemers het niet mee eens.Dus een ieder kreeg een lekker groot stuk taart bij de koffie of limonade , en ieder vond de smaak zeer goed , zelf bleef er nog een groot stuk over voor de volgende dag en toen was dit nog lekker.

Bij deze willen mijn familie en ik u bedanken voor het geslaagde taartmoment en een groot compliment aan u overbrengen ." (Ruud)

Voor meer informatie of het bestellen van een taart neem vrijblijvend contact met mij op

Klik hier
Website powered by Modual.